2130433298 6940603585 Αχαρνές, Αττικής
Search Close
 
 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Mk Service | Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττικής - Διαχείριση Κτιρίων & Πολυκατοικιών 


Η επιχείρησή μας “Mk Service” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την απολύμανση κτιρίων και πολυκατοικιών εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αττική. Σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας. 

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να εξολοθρεύσουμε κάθε είδους παράσιτο που έχει εισβάλει στο χώρο σας. 

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων του επιστημονικού προσωπικού δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απολύμανσης συμβατές με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.
 

 


 

 
 
ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ:
  Βακτήρια
  Μύκητες
  Κοριούς
  Ψύλλους
  Κατσαρίδες
  Κουνούπια
  Μύγες
  Μυρμήγκια
  Σφήκες
  Τρωκτικά κ.α.
 
  Aπολυμάνσεις χώρων για την καταπολέμηση του covid-19.
 
Όλα τα υλικά είναι φιλικά για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια και το περιβάλλον, ενώ εξασφαλίζουν ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Στρατηγική επιλογή της επιχείρησης μας αποτελεί η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών απολύμανσης στους πελάτες μας. Οι βασικοί μας στόχοι είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς.
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.