2130433298 6940603585 Αχαρνές, Αττικής
Search Close
 
 
 
 
MK SERVICE
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττικής - Διαχείριση Κτιρίων & Πολυκατοικιών 

Η επιχείρησή μας “Mk Service” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 2011 στο χώρο του καθαρισμού και τις διαχείρισης κτιρίων, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε πολυκατοικίες και κτίρια στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που αποτελούνται από έμπειρους και υπεύθυνους ανθρώπους, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό ή την συντήρηση του χώρου σας στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η διαχείριση πολυκατοικιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί χρόνο, οργάνωση και εμπειρία. Μην αγχώνεστε όμως, μπορείτε πολύ απλά να αναθέσετε την διαχείριση του κτιρίου σας στην επιχείρησή μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Διαθέτουμε ένα εξελιγμένο και αναλυτικό πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων. Το πρόγραμμα προσφέρει αναλυτικές καταστάσεις των εξόδων, ώστε να γίνονται εύκολα κατανοητές από τους ενοίκους.

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Πραγματοποιούμε αναγομώσεις σε παντός τύπου πυροσβεστήρες. Αφού πραγματοποιήσουμε την αναγόμωση και πριν παραδώσουμε τους πυροσβεστήρες, βεβαιώνουμε πάντα την καταλληλότητα του πυροσβεστήρα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην εμπειρία μας στο χώρο και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την διαχείριση του κτιρίου σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Εξετάζοντας προσεκτικά το χώρο σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με ολοκληρωμένες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Το υψηλό επίπεδο γνώσεων του επιστημονικού προσωπικού δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ολοκληρωμένων συστημάτων απολύμανσης συμβατές με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σχετικά με την αποχέτευση σας ή με οποιοδήποτε αγωγό ροής υδάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ